Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія – серед семи чудес Рівненщини

25.10.2007

Острозька академія та історико-культурний комплекс міста Острога увійшли до переліку об’єктів-переможців у рамках акції «Сім чудес Рівненщини».

Акція була організована Видавничим домом «ОГО» і телерадіокомпанією «Рівне 1» за підтримки Рівненської облдержадміністрації. Директор ТРК «Рівне 1» Віталій Голубєв у повідомленні прес-служби ВД «ОГО» зазначив, що його команда вже розпочала зйомки циклу фільмів про «Сім чудес Рівненщини» з метою інформування широкого кола громадськості про туристичні принади краю.

Нагадаємо, що це вже не перший успіх Острозької академії у подібних заходах. У серпні Національний університет «Острозька академія» був нагороджений призом у номінації «Визначна пам’ятка духовної України» в рамках Всеукраїнської акції «Сім чудес України».