Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія оголошує конкурси для школярів до Всесвітнього Дня Вишиванки

З метою популяризації та гідного відзначення Всесвітнього Дня Вишиванки Національний університет «Острозька академія» оголошує Всеукраїнський конкурс цифрового живопису та графіки на тему «Намалюй вишиванку Перемоги» для учнів 9-11 класів.

Термін проведення Конкурсу - з 15 травня 2023 року по 15 червня 2023 року. Партнерами в організації Конкурсу є засновниця Всесвітнього Дня Вишиванки Олеся Воронюк та відомий національний виробник тканин та одягу ПРАТ «Едельвіка». Детальніше про Конкурс за посиланням.

Всеукраїнський конкурс есе на тему «Вишиванкові традиції нашого краю»для учнів 9-11 класів.

Термін проведення Конкурсу - з 15 травня 2023 року по 15 червня 2023 року. Партнером в організації Конкурсу є бренд вишуканого українського етнічного одягу «Etnodim». Детальніше про Конкурс за посиланням.

Долучайтесь до популяризації національних традицій та здобутків України!

Контакти оргкомітету: e-mail: kafedra.et@oa.edu.ua; тел. (067)-396-9533, (067)-771-3154