Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В академії відбувся форум молодіжних організацій

27.02.2009

25 лютого в Національному університеті «Острозька академія» відбувся Форум молодіжних громадських організацій за участю представників органів влади міста Острога, метою якого було налагодження діалогу між осередками молодіжних організацій, що діють в Острозі.

На форум завітали представники Інституту подлітико-інформаційних досліджень, Пласту, Спілки Української Молоді в Україні та Всеукраїнської молодіжної організації «Національний альянс».

Під час зустрічі кожна з організацій мала нагоду презнентувати себе, розповісти про мету та напрямки своєї діяльності, поділитися цікавимим ідеями та проектами. Пласт та Спілка Української Молоді в Україні були створені ще на початку минулого століття і мають свою історію, власні звичаї та традиції. Інші – з’явилися кілька десятків років тому, у кожної з яких також є своя мета, ідеї, завдання. Тому молоді активісти намагаються втілювати у життя всі задуми та плани, незважаючи на жодні перешкоди.

На форумі у них відразу знайшлася велика кількість ідей: Ярмарок молодіжних організацій, проведення фестивалю етнічних культур «Галас», Школа активної молоді, реалізація суспільно-корисних проектів. Остаточне рішення щодо спільного проекту буде прийнято після внутрішніх зборів кожної організації та загальних, на яких зберуться по декілька представників керівництва організацій.