Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели день турботи про себе в межах Всеукраїнського дня психолога

23.04.2024

23 квітня в межах Всеукраїнського дня психолога кафедра психології Національного університету «Острозька академія» організувала день турботи про себе.

Докторка психологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри психології НаУОА Оксана Матласевич зазначила:

«Вітання тим, хто вміє розуміти, слухати і спрямовувати – нашим психологам! Ваша мудрість і співпереживання чужим проблемам гідні поваги. Спасибі, що зцілюєте розбиті серця, допомагаючи зрозуміти себе і свої вчинки, і знаходити світло там, де видно лише темряву. І у цей день психологи нашої альма-матер хочуть нагадати нам про важливість самоповаги й піклування про себе. Адже в умовах війни, коли стреси й виклики чатують на кожному кроці, дуже важливо приділити час й увагу собі, щоб знайти рівновагу й гармонію, аби можна було ефективно піклуватися про інших».

Упродовж дня турботи про себе викладачі кафедри психології провели ранкову руханку й тренінг.

Спікерка тренінгу – старша викладачка кафедри психології Єлизавета Тимощук. Пані Єлизавета зазначила, що тренінг турботи про себе – це інструмент для підтримки особистого розвитку й самопізнання. 

«Основна мета такого тренінгу полягає в тому, щоб навчитися бути уважними до своїх потреб, емоцій і фізичного стану, а також знайти способи підтримки свого психічного й емоційного здоров'я», - зазначила Єлизавета Тимощук.

Враженнями від тренінгу поділилася студентка 4-го курсу Навчально-наукового інституту права імені І. Малиновського Анна Бугайчук:

«Тренінг був дуже корисним. Війна впливає на наш емоційний стан, а тому турбота про себе має бути на першому місці в нашому житті, щоб у подальшому ми уникнули вигорання, були продуктивними й працювали на благо нашої альма-матер».