Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

20-та Літня школа журналістики газети «День» (реєстрація)

27.03.2024

Газета "День" продовжує традицію та відкриє набір на новий потік 20-ої ювілейної школи журналістики під назвою "Україна-Європа: проєкт майбутнього"!

На Вас чекають 10 онлайн-зустрічей із інтелектуалами, журналістами, лідерами думок та науковцями.

  • бажаєте збільшити багаж фундаментальних знань про журналістику, медіа та комунікації;
  • прагнете опанувати практичні навички, що допоможуть розвиватися та досягати успіху у своїй професійній діяльності.

У школі ми поговоримо про адвокування інтересів України, особистий практичний досвід, історичну свідомість і лідерську позицію, інформаційну війну і пропаганду та наближення перемоги України.

Старт: 3 квітня 2024 року

Сертифікат про закінчення школи отримають усі студенти, що прослухають курс. Також у вас є унікальна можливість писати власні матеріали та публікуватись на наших майданчиках!

Реєстрація до 31 березня за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHfkPDNbTHdD1W7WmsKBg6s0l1vQYkyqkpzTaZPJjCtpOSNw/viewform

Школа реалізується газетою “День” в партнерстві із Мережею захисту національних інтересів “АНТС” за сприяння «Інтерньюз-Україна».