Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії – стипендіати Президента України

25.03.2024

Студентки Національного університету «Острозька академія» отримуватимуть іменні академічні стипендії Президента України.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки №316 від 13.03.2024 року «Про призначення академічних стипендій Президента України на ІІ семестр 2023/2024 навчального року» стипендіатками стали четверо студенток Національного університету «Острозька академія»: студентка 4-го курсу спеціальності “Право” Марія Ваколюк, студентка 2-го курсу спеціальності “Історія та археологія” Ольга Сергієнко, студентка 3-го курсу спеціальності “Журналістика” Яна Манько, студентка 3-го курсу спеціальності “Філологія. Германські мови та літератури” Аліна Бадзян.

“Отримання президентської стипендії неймовірно приємне для мене. Це висока оцінка всієї моєї діяльності як і навчальної, так і громадської, а також стимул більше працювати й розвиватись. Із впевненістю можу сказати, що далі - більше!”

зазначила Марія Ваколюк.

“Мене переповнює величезна кількість позитивних емоцій! Отримання стипендії Президента України  -  приклад того, що плідна праця визнається, а, отже, ніколи не слід опускати руки перед труднощами. Я продовжуватиму активно працювати, а моя вмотивованість буде ще більшою, ніж зазвичай. Водночас хочу подякувати усім, хто підтримував мене, а також побажати  успіхів тим, хто прокладає стежку до отримання нових знань, навичок і вмінь!”

додала Ольга Сергієнко.

«Не везіння, а наполеглива праця! Спочатку вступ на контракт, потім переведення на бюджет, а тепер ще й президентська стипендія. Момент, коли мрії здійснюються! Навчання й багато-багато університетських ініціатив — шлях до цього. Дякую Острозькій академії!»

зауважила Яна Манько.

"Звістка про те, що мене обрали стипендіаткою Президента України стала для мене неймовірною приємністю. Ось уже три роки я присвячую себе вивченню улюбленої справи й отримання стипендії є тим стимулом, який не лише дозволить мені досягти вже поставленої мети, а й спонукатиме до подальшого розвитку в обраній сфері",

підсумувала Аліна Бадзян.

До слова, академічні стипендії Президента України призначаються студентам-відмінникам закладів вищої освіти України, які найбільш відзначилися в навчальній та науковій роботі. 

Щиро вітаємо стипендіатів і бажаємо нестримної енергії для досягнення всіх цілей. Нехай кожен крок, який ви робите, буде наповнений успіхом і задоволенням від власних досягнень.