Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Викладачки Інституту лінгвістики взяли участь у програмі академічної мобільності ERASMUS+ в Академії ім. Якуба з Парадижу в Гожуві-Великопольскому (Польща)

22.04.2024

Упродовж 17-23 березня й 15-21 квітня викладачі Навчально-наукового інституту лінгвістики НаУОА взяли участь у програмі академічної мобільності ERASMUS+ в Академії ім. Якуба з Парадижу в м. Гожуві-Великопольскому  (Польща). 

Доцентка кафедри англійської філології Леся Коцюк зазначила: 

«Це була чудова нагода апробувати новий авторський курс із лінгвістичної медіації в закордонній аудиторії й вивчити досвід практичних кейсів застосування медіативних стратегій у країні, яка прихистила українців і допомагала адаптуватися в незнайомих мовних реаліях. Дякую Erasmus+ й Острозькій академії, моєму рідному Інституту лінгвістики за такий досвід і можливість професійного стажування».

Викладачка кафедри англійської мови та літератури, аспірантка НаУОА Юлія Ковальчук зазначила, що участь у такій програмі значно розширює професійні можливості й професійний розвиток, сприяє вдосконаленню вмінь і навичок. 

«Співпраця з польськими колегами і студентами додала більшої мотивації для саморозвитку й самореалізації. Радію, що серед студентів, із якими довелося працювати під час участі в програмі, були троє студентів нашого інституту, які навчаються за програмою академічних обмінів Erasmus+. Щиро дякую Острозькій академії, координаторам проєкту (з української сторони професору Едуарду Балашову й польської сторони пані Галині Ухто) за надану можливість»,

підсумувала Юлія Ковальчук.