Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

День відкритих дверей у Навчально-науковому інституті лінгвістики

22.03.2024

21 березня в Навчально-науковому інституті лінгвістики Національного університету «Острозька академія» відбувся дистанційний день відкритих дверей.

Під час зустрічі майбутні абітурієнти ознайомилися з інформацією про освітні програми, які реалізуються в Інституті лінгвістики, поспілкувалися з головою Студентської ради ННІЛ про дозвілля й культурно-мистецьке життя студентів, а також стали учасниками освітнього процесу.

Учням шкіл мали можливість приєднатися й відвідати заняття з англійської та французької мов у форматі онлайн.

Учасники заходу з різних регіонів України (Полтавська обл., Хмельницька обл., Івано-Франківська обл., Тернопільська обл. та Рівненська обл.) отримали консультацію про особливості та умови вступу у 2024 р., яку надала керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів приймальної комісії Софія Лозюк.

Директорка Музею історії Острозької академії Анастасія Хеленюк провела цікавий і пізнавальний віртуальний тур залами й експозиціями музею, дозволивши учасникам дистанційного дня відкритих дверей поринути в історію заснування й відновлення Національного університету «Острозька академія».

Надзвичайно приємно було бачити активність і зацікавленість майбутніх абітурієнтів під час зустрічі.

Із нетерпінням чекаємо на Вас у Навчально-науковому інституті лінгвістики Національного університету «Острозька академія».