Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії академії відбувся інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?»

16.04.2024

16 квітня в Національному університеті «Острозька академія» серед студентів Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського відбулася інтелектуальна гра «Що?Де?Коли?»

Цей конкурс - традиційна подія, яка щоразу декілька разів у рік об'єднує студентів і створює унікальну атмосферу співпраці й змагань одночасно. Захід став не лише платформою для виявлення й висвітлення найкращих знань, а й важливим елементом академічного життя, що збагачує досвід і сприяє розвитку студентської спільноти.

«Ця гра стала хорошою й невідʼємною традицією нашого Інституту права. Студенти дуже полюбили цей формат, адже він допомагає змінити фокус роздумів із юриспруденції на щось більш розважальне, зокрема на історію, спорт, мистецтво тощо»,

розповідає студентка 4-го курсу спеціальності «Право», студдеканеса ННІП Марія Ваколюк.

Упродовж конкурсу кожна команда продемонструвала не лише свої знання, а й вміння працювати в команді і швидко мислити. Організатори зазначають, що цьогорічні учасники відзначилися неабиякою активністю й зацікавленістю. Вони зауважили, що приємно було спостерігати, як кожен присутній занурювався в гру й використовував свої знання на повну.

Перемогу в конкурсі здобула команда «Азія-Євразія»; 2 місце посіла команада «Андергаунт», а 3 стала команада «Волиняки-Галичани».