Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася лекція почесного професора економічного факультету Елайджі Моргана

16.04.2024

16 квітня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася зустріч студентів Навчально-наукового інституту лінгвістики з доктором економічних і теологічних наук, почесним професором економічного факультету НаУОА Елайджею Морганом.

Модерувала зустріч заступниця директорки Навчально-наукового інституту лінгвістики з виховної роботи Оксана Мараренко.

«Наші студенти - це майбутні творці української державності, свідомі громадяни й активні учасники всіх соціальних процесів у суспільстві. Надзвичайно важливо надати можливість молоді здобути нові знання через досвід спілкування і співпраці з іноземними професорами й партнерами. Кожна лекція з носіями мови не лише покращує професійні навички студентів Інституту лінгвістики, але й розширює їх світогляд, формуючи низку цікавих думок для подальших роздумів»,

зазначила Оксана Мараренко.

Елайджа Морган зауважив, що перебуває в Острозькій академії вже не вперше й завжди щасливий проводити в університеті лекції для студентів.

Пан Елайджа розповів присутнім про свій життєвий шлях, студентські роки; реалізацію різноманітних проєктів, що стосуються економічної сфери; першу подорож до України й Острозької академії тощо.

«Зараз Україна стикається з багатьма викликами, але потрібно продовжувати жити, працювати й навчатися. Це дуже важливо, бо це - наше майбутнє, у яке ми повинні інвестувати»,

зауважив Елайджа Морган.

Викладачка кафедри англійської мови та літератури Катерина Єсіпова поділилася враженнями:

«Сьогоднішня зустріч з Елайджею Морганом надихнула мене рухатися вперед до своїх мрій і ніколи не зупинятися на досягнутому. Як сказав містер Морган: «Ви - архітектори свого майбутнього». І я поділяю його думку, адже лише ми самі здатні побудувати своє майбутнє таким, яким його уявляємо. Також це була чудова можливість для студентів Інституту лінгвістики поспілкуватися з носієм мови, дізнатися більше про його життя й професійну діяльність».