Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Доцентка Анна Гільман розповіла про соціально-психологічну підтримку ветеранів війни і членів їх сімей

02.10.2023

29 вересня кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання НаУОА Анна Гільман взяла участь у семінарі для фахівців із соціальної роботи та інших надавачів соціальних послуг територіальних громад Вараського та Рівненського районів. Захід відбувся в Рівненському обласному центрі соціальних служб.

У межах семінару пані Анна виступила з доповіддю на тему «Соціально-психологічна підтримка ветеранів війни і членів їх сімей».

Під час заходу розглянули такі питання:

  • поняття про соціально-психологічну підтримку;
  • розуміння актуальних станів і психологічних особливостей військовослужбовців в умовах війни;
  • принципи допомоги, особливості спілкування з людиною після пережитого нею нещастя або перенесеного катастрофічного досвіду;
  • рекомендації щодо особливостей взаємодії з військовослужбовцями;
  • практичні аспекти психологічної допомоги в умовах війни тощо.

Після семінару Анна Гільман провела профорієнтаційну роботу й розповіла про особливості й переваги навчання на ОП «Громадське здоров'я» в Національному університеті «Острозька академія».