Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Сергій Гонгало отримав обласну премію педагогічним працівникам закладів освіти

29.09.2023

До Дня працівника освіти в Рівному відбулися урочисті заходи, де відзначили кращих педагогів області. Зокрема кандидата юридичних наук, старшого викладача кафедри кримінально-правових дисциплін НаУОА Сергія Гонгала нагородили обласною премією педагогічним працівникам закладів освіти в номінації «Вища освіта».

Сергій Йосипович має публікації у виданнях, включених до міжнародних наукометричних баз, у фахових виданнях, затверджених ВАК України, у збірниках матеріалів конференцій і круглих столів, у яких брав участь. Активний учасник з організації та проведення наукових конференцій, круглих столів, які проводяться як в НаУОА, так і поза межами університету. Є засновником і керівником Науково-дослідної
лабораторії дослідження документів і почерку.

Професорсько-викладацький колектив Національного університету «Острозька академія» щиро вітає Сергія Йосиповича й бажає йому подальших успіхів, нових творчих і наукових здобутків!