Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії взяли участь у сертифікатному курсі з Міжнародного комерційного права та переговорів

28.09.2023

Студенти Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського за сприяння програми USAID «Правосуддя для всіх» отримали унікальну можливість прослухати сертифікатний курс із Міжнародного комерційного права та переговорів.

У межах першої організаційної зустрічі на чолі із завідувачем кафедри кримінально-правових дисциплін ім. Василя Попелюшка, кандидатом юридичних наук, доцентом Олегом Герасимчуком учасники мали змогу познайомитися з метою курсу, яка полягає в наданні студентам глибокого розуміння основних правових засад і наявних стандартів, які керують міжнародними бізнес-операціями, з основним акцентом на вивченні стратегій і прийомів для успішних переговорів.

Програма навчання цього курсу об'єднує теоретичні ідеї з їх практичним застосуванням. Завдяки цьому студенти мають можливість набувати практичних навичок у проведенні переговорів і розвивати аналітичне мислення.

“Загалом курс максимально практичний і надзвичайно цікавий. У процесі ми навчаємося, адже є супровідні матеріали й розʼяснення тьюторів. Усе відбувається винятково англійською, тому це крута можливість прокачати ще й англійську мову. На першій зустрічі ми познайомилися з американськими й українськими кураторами. Потім розбирали фабулу, зрозуміли головні інтереси нашої «компанії» й дослідили актуальність питання. Невдовзі нас чекають переговори з американською групою. Наша робота тільки розпочалася, але я вже бачу, що це шалений досвід! Дякую Герасимчуку Олегу Павловичу за ініціативність, допомогу й те, що проходить разом із нами цей шлях. І, звичайно, вдячна організаторам, зокрема Paul Chadha, за можливість навчатися!”

ділиться враженнями учаснця сертифікатного курсу Юліана Балагур.