Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Професор Острозької академії Едуард Балашов взяв участь у міжнародному тижні «Інтеграція цифрових технологій і онлайн-навчання у вищу освіту та програми мобільності Еразмус+» в Трансільванському університеті у Брашові

28.04.2023

У рамках програми академічної мобільності «Еразмус+» з 24 до 28 квітня доктор психологічних наук, професор, помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА Едуард Балашов взяв участь у міжнародному тижні, присвяченому вивченню питань інтеграції цифрових технологій та онлайн-навчання у вищу освіту та програми мобільності Еразмус+, який відбувався в Трансільванському університеті у Брашові (Румунія). 

У заходах взяли участь більше 60 учасників із понад 30 країн світу з усіх континентів, серед яких Аргентина, Бразилія, Мексика, Тайвань, Маврикій, Монголія тощо. Україна була представлена учасниками з НаУОА і КПІ ім. Сікорського.

«Хотів би відзначити високий рівень презентацій і проведених заходів загалом, а також подякувати організаторам – колегам із відділу міжнародного співробітництва Трансільванського університету. Під час перебування в Брашові мені вдалося провести ряд плідних перемовин з представниками міжнародного відділу й факультету психології і педагогіки Трансільванського університету. Незабаром між Острозькою академією і Трансільванським університетом буде підписано договір, який передбачатиме започаткування програм академічної мобільності викладачів і студентів, а також інші напрями співпраці»,

зазначив Едуард Балашов.

За словами пана Едуарда, таке співробітництво відповідає положенням Стратегії інтернаціоналізації НаУОА на 2023-2028 рр. і сприятиме ще інтенсивнішому долученню Острозької академії до європейського освітнього і наукового простору.