Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Конкурс на отримання стипендії Erasmus+ для навчання в Академії ім. Якуба з Парадижу у Гожуві Вєлькопольському для студентів Інституту лінгвістики НаУОА

27.11.2023

Академія ім. Якуба з Парадижу у Гожуві Вєлькопольському та Національний університет «Острозька академія» оголошують конкурс на отримання стипендії Erasmus+ в межах Key Action 171 для здійснення навчальної мобільності студентами НаУОА в другому семестрі 2023-2024 н.р. (лютий-червень 2024).

До участі у відбірковому конкурсі запрошуються студенти Інституту лінгвістики НаУОА, які відповідають таким вимогам:

  • Рівень володіння англійською мовою не нижче B1 (довести сертифікатом про складання міжнародного тесту або довідкою з деканату/від викладача англійської мови);
  • Довідка про відсутність академічної заборгованості, середній бал успішності за попередній семестр не нижче 83 б.;
  • Закордонний паспорт;
  • Дозвіл із деканату на участь у програмі в довільній формі;
  • Мотиваційний лист на тему «Чому/чим саме моя участь у програмі буде корисною для НаУОА та України?»

Студенти повинні вибрати предмети до вивчення загалом на 30 кредитів ECTS. Щомісячна стипендія становитиме бл. 800 євро.

КОМПЛЕКТ ДОКУМЕНТІВ СЛІД НАДІСЛАТИ ДО ВМЗ НаУОА ЛИШЕ У СКАНОВАНОМУ ВИГЛЯДІ У ФОРМАТІ PDF!

Кінцевий термін надсилання сканів повного комплекту документів на електронну пошту Відділу міжнародних зв'язків НаУОА dir@oa.edu.ua: 15.12.2023 р. до 17.00 год.

Неповний або невчасно поданий пакет документів не розглядатиметься й автоматично означатиме недопущення до участі в конкурсі.

Також просимо звернути увагу на чинне законодавство України щодо заборони на виїзд за кордон чоловіків у віці від 18 до 60 років.