Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академія відбувся онлайн-вебінар «Вступ на бакалаврат – 2023»

27.06.2023

27 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся онлайн-вебінар «Вступ на бакалаврат – 2023». Спікерки – Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка Приймальної комісії, а також Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів. На захід зареєструвалося понад 50 учасників із Рівненської, Хмельницької, Волинської, Львівської, Житомирської, Тернопільської, Вінницької, Дніпропетровської, Черкаської, Київської, Харківської, Херсонської, Донецької, Полтавської, Миколаївської та Чернігівської областей.

Під час зустрічі спікерки розповіли про освітньо-професійні програми НаУОА; дати під час вступної кампанії; електронний кабінет вступника; розрахунок конкурсного балу; документи для вступу; написання успішного мотиваційного листа тощо.

«Інформаційна підтримка абітурієнтів дуже важлива умова успішного вступу. Приємно, що наші вступники креативні, допитливі, цілеспрямовані. Ресурсно працювати саме з такою молоддю. Сьогодні упродовж майже двох годин ми обговорили найактуальніші питання вступу на бакалаврат до Острозької академії. Залишаємося на зв'язку й надалі. Щиро бажаємо всім абітурієнтам успішного вступу на омріяні освітні програми Національного університету «Острозька академія». Дякуємо за позитивно заряджений зворотній зв'язок, щирість під час вебінару й коментар «ОА в серці!». Безмежна вдячність ЗСУ за можливість наближати перемогу на освітньому фронті!»

зазначила помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Харчук.

Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів зауважила:

«Мені приємно знову побачити знайомі обличчя, які вже обрали Острозьку академію для вступу і свого успішного майбутнього. Цей вебінар ми провели в дружній атмосфері зі щирими запитаннями абітурієнтів і ще щирішими відповідями на них. Я вражена цілеспрямованістю, активністю й мотивацією абітурієнтів, які, на жаль, змушені вступати в часи війни, однак із такою молоддю Україна точно переможе».

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096) 899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!