Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Тарас Рейтерович провів тренінги для студентів економічного факультету

21.11.2023

20-21 листопада 2023 року на економічному факультеті за запрошенням завідувачки кафедри, докторки економічних наук Дем’янчук Ольги було проведено тренінги «Фінансовий менеджмент для не фінансистів» загальним обсягом 14 год. Тренером цих тренінгів був Рейтерович Тарас Олександрович, керівник підвідділу планування та аналізу діяльності підприємства ТзОВ «СЕ БОРДНЕТЦЕ-Україна», наш випускник спеціальності 072 2013 року.

Ці тренінги було організовано в рамках вивчення ОК Фінанси для здобувачів 2-3 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОП «Фінанси та бізнес-аналітика» та ОП «Фінанси, банківська справа та страхування». Також в перший день було залучено здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня ОП «Фінанси та бізнес-аналітика» у рамках вивчення ОК Фінансовий менеджмент. Здобувачі мали змогу на 7 заняттях сформувати знання та практичні навички з таких тем: Поняття фінансового менеджменту та його цілі у бізнесі; Види фінансової звітності компаній; Доходи та витрати компанії; Класифікація доходів підприємства; Класифікація витрат: за типом та поведінкою; Драйвер витрат; Операційні та капітальні витрати; Звіт про фінансові результати (Profit&Loss); Бюджетування та прогнозування у бізнесі.

Кожне заняття містило мінімум теорії, а максимум практики вирішення реальних кейсів у групах та індивідуально.

Ці тренінги Тарас Олександрович проводить для керівників різних структурних підрозділів підприємств. 20 листопада рівно 10 років, як він розпочав свою трудову діяльність і сьогодні ділиться неоціненним досвідом з нашими здобувачами. 

Декан економічного факультету, кандидат економічних наук Новоселецький Олександр при зустрічі обговорив питання подальшої співпраці з паном Тарасом, щодо розробки практичного вибіркового курсу професійного циклу щодо Excel аналізу в бізнесі та проведення інших тренінгів.

«В мене перша практика роботи зі студентами, і хочу відмітити, що час іде (10+ до мого покоління), а спудей ОА залишається допитливим та багатоганним. Цілі тренінгу досягнуто, я бажаю, щоб кожен здобувач вмів аналізувати доходи, витрати підприємства, фінансову звітність як менеджер керівник, ставлячи перед собою мету яку хочете досягнути в бізнесі. Бажаю щоб здобуті навички, та посіяне нами сьогодні зерно уже завтра проросло та заквітло вдалими бізнес ідеями...»

Тарас Рейтерович.

«Робота зі студентами над вирішенням практичних кейсів чергувалась з креативними розминками. Студенти з захопленням працювали. Я щиро вдячна Тарасу Олександровичу за двохденну щільну роботу з нашими здобувачами»

Дем’янчук О.І.