Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася лекція «How not to criticise economics»

19.04.2023

19 квітня в рамках проєкту Відкритого університету Острозької академії відбулася лекція на тему «How not to criticise economics». Спікер Dr Manfredi La Manna – reader in Economics, University of St Andrews, UK.

Модерував захід Олександр Новоселецький, декан економічного факультету, кандидат економічних наук, доцент.

«Сьогодні ми маємо зустріч із професором Манфреді Ла Манна. Тема його лекції є дуже цікавою. Сподіваюся, що всім вона буде до вподоби»,

зазначив Олександр Новоселецький.

Під час зустрічі Манфреді ла Манна провів критичний аналіз книги Майкла Сандела «Що не можна купити за гроші». Використовуючи основні приклади з книги, спікер зазначив, що економіка як соціальна наука значно перевершує спотворення Сандела.

«Для мене було дуже почесно проводити лекцію для студентів Національного університету «Острозька академія». Дякую вам за запрошення»,

підсумував Манфреді Ла Манна.

Враженнями від зустрічі поділилася студентка 4 курсу економічного факультету Богдана Павленко:

«Враження від лекції позитивні. Це чудовий спосіб попрактикувати англійську мову, послухавши її від носія і ще й на цікаву тематику, яка стосується нашої спеціальності. Вдячна Острозькій академії за таку практику, адже це досить важливо в умовах інтегрованості сучасного суспільства».

 

Читайте також: