Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

У Словаччині відбудеться виставка фотографій випускника Острозької академії

18.08.2023

22 серпня у книгарні Artforum в Жиліні (Словаччина) презентують виставку фотографій «Світло в темряві» випускника спеціальності «Психологія» НаУОА Валентина Костючика.

«Обрані фото були зроблені в дуже непрості часи для України: восени та взимку 2022 року під час масштабних обстрілів критичної інфраструктури країни. Тоді все навколо поглинали холод й темрява, але серед них завжди виднівся промінь надії, світла і стійкості. У такі важкі часи дослідження резилієнтності наштовхувало на пошук ресурсів, а мій ресурс - фотографія. Більшість робіт зроблені в темряві, що передає стан, емоції та переживання, із якими ми жили тоді. Водночас головне тут - це світло. Саме воно є джерелом ресурсу, надії і стійкості, які дозволяють вижити в такі складні часи»,

зазначив Валентин Костючик.

Також перед виставкою відбудеться дискусія за участі докторки психологічних наук, професорки Острозької академії Галини Гандзілевської. Говоритимуть про позитивні аспекти ситуацій, надію на світле майбутнє в часи війни.

Переглянути виставку робіт можна буде з 22 серпня до 30 вересня 2023 року.