Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії розпочався музейний тиждень

18.04.2023

У рамках музейного тижня 18 квітня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася онлайн-презентація Музею історії НаУОА. Спікерки – Анастасія Хеленюк, директорка Музею історії НаУОА, а також Ольга Шляхова, співробітниця й екскурсовод-лектор Музею історії НаУОА.

«За час пандемії, війни наш музей не припиняв свою роботу, навпаки ми реалізували низку цікавих проєктів. Мета сьогоднішньої зустрічі – це насамперед актуалізувати діяльність музею в інформаційному просторі колективу, студентів, колег; детальніше познайомити вас із нами. Дуже дякуємо, що приєдналися до зустрічі. Для нас важливо поділитися інформацією про музей»,

зазначила Анастасія Хеленюк.

Під час зустрічі спікерки розповіли про нові та оновлені експозиції музею, їх актуальне місце розташування; грантову діяльність музею; Школу екскурсовода при Музеї історії НаУОА; про те, як співпраця з музеєм сприяє якісній профорієнтації факультетів, інститутів, як можна долучатися до одноразових акцій і заходів музею тощо.

Руслана Каламаж, докторка психологічних наук, професорка, проректорка з навчально-виховної роботи НаУОА підсумувала:

«Дуже дякую за таку чудову презентацію і загалом всім працівникам музею за інтелектуальну, творчу працю. Те, що ви робите, є завжди цікавим».

До слова, музейний тиждень в Острозькій академії триватиме до 21 квітня.