Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2023

17.01.2023

Кафедра української мови і літератури Національного університету «Острозька академія» запрошує учнів 11 класів закладів загальної середньої і професійної (професійно-технічної) освіти України взяти участь у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з української мови і літератури-2023.

Для реєстрації в першому етапі потрібно в період із 25 січня до 15 лютого 2023 року створити новий обліковий запис на сайті olimp.oa.edu.ua. Після чого ОБОВ’ЯЗКОВО зайти під своїм ім’ям, у категорії курсів «Олімпіади» обрати «Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2023» і натиснути «Зареєструвати мене».

Перший етап інтернет-олімпіади буде проведено 20 лютого – 5 березня 2023 року як онлайн-тестування, що містить завдання з української мови (відповідно до програми зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання з української мови і літератури (частина «Українська мова»), затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 26 червня 2018 року № 696) й української літератури (відповідно до програм рівня стандарту для закладів загальної середньої освіти).

За підсумками першого етапу тридцять учнів, які наберуть найбільшу кількість балів, отримають на свої електронні адреси запрошення для участи в другому (фінальному) етапі інтернет-олімпіади.

Другий (фінальний) етап, який передбачає написання учнівського твору на запропоновану тему, відбудеться дистанційно й триватиме з 15 до 22 березня 2023 року.

Переможців інтернет-олімпіади буде нагороджено дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Запрошуємо одинадцятикласників перевірити свої знання з української мови і літератури й відчути дух найдавнішого закладу вищої освіти у Східній Європі – Національного університету «Острозька академія».

Докладніше: http://vstup.oa.edu.ua (розділ «Календар»); https://olimp.oa.edu.ua/mod/page/view.php?id=3 (доступно після реєстрації на курс).

Більше про мету, етапи олімпіади й особливості реєстрації в інформаційному листі

 

Контактні особи: