Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії взяла участь у літній школі в Університеті ім. Адама Міцкевича та Університеті Віадріна

15.09.2023

Студентка 4 курсу спеціальності «Комп'ютерні науки» Національного університету «Острозька академія» Христина Кримчук взяла участь у літній школі на тему «Start-ups, transfer and digital studies» у двох містах Слубіце (Польща) та Франкфурт-на-Одері (Німеччина). Організатори заходу Університет ім. Адама Міцкевича, Університет Віадріна, Colegium Polonicum та ENS (Слубіце).

«Чудово проведений час і велика кількість отриманих знань під час літньої школи. Я мала прекрасну нагоду поспілкуватися й обмінятися досвідом зі студентами багатьох університетів України, познайомитися з викладачами й професорами, зокрема з Університету Віадріна, обговорити процеси виникнення й розвитку стартапів, проблеми діджиталізації, порівняти відмінність навчального процесу українських та європейських університетів»,

зазначила Христина Кримчук.

Також студентка відвідала міжнародну конференцію в Університеті Віадріна, ознайомилася з історією й побувала на екскурсіях у Слубіце, Франкфурті-на-Одері та Берліні:

«Поспілкувалася з реалізаторами цікавих стартапів, серед яких були наші земляки, а ще познайомилася з історіями міст. Враження від цього інтенсивного тижня просто неймовірні! Велика шана і вдячність організаторам, усім, хто опікувався цією школою, за чудовий досвід і підтримку»,

підсумувала Христина Кримчук.