Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулась конференція TEDх «Війна: вплив на різні сектори та загалом на Україну»

14.12.2023

На світовому рівні є одна масштабна подія, яка щорічно збирає всіх рушіїв прогресу, лідерів думок і головних генераторів ідей, які творять тендеції, що згодом наздоганяє планета. Її назва – TEDx конференція.

14 грудня студенти 2-го курсу ОП «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» у межах навчальної дисципліни «Риторика» організували конференцію TEDх на тему «Війна: вплив на різні сектори та загалом на Україну».

Модерувала захід Юлія Маслова, кандидатка філологічних наук, доцентка, керівниця навчально-методичного центру «Школа освітніх інновацій», керівниця наукового гуртка «Гендер і ми: школа гендерного паритету».

Під час конференції студенти охарактеризували, як війна вплинула на різні сфери, а саме довкілля, економіку, психологічний і соціальний стан українців, демографію, культуру, туризм, освіту, сільськогосподарську промисловість, волонтерство.

Враженнями поділився студент групи ІНС-21 Андрій Вознюк:

«Для мене було дуже цікаво послухати виступи своїх колег і виступити самому. Багато часу й уваги приділив своєму дослідженню, щоб донести до аудиторії щось нове. Вважаю, що такі заходи потрібні».