Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться «Правничий марафон: ЄВІ/ЄФВВ 2023» для вступу на магістратуру з права

14.06.2023

Команда викладачів Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Національного університету «Острозька академія» запрошує на «Правничий марафон: ЄВІ/ЄФВВ 2023» – серію безкоштовних семінарів для підготовки вступників на магістерську програму спеціальності 081 Право. Початок марафону 22 червня.

Особливості марафону:

  • 7 сесійних занять на платформі ZOOM тривалістю 60 хвилин кожне;
  • чітка й професійна інформація для підготовки до ЄВІ/ЄФВВ;
  • досвідчені викладачі-спікери, професіонали у своїх галузях;
  • масштабна Q&A Session із відповідями на всі актуальні запитання.

Юрисконсультка, викладачка кафедри цивільно-правових дисциплін, одна з ініціаторок марафону Тетяна Лотиш зазначила, що марафон проводитиметься вже вдруге, аби допомогти вступникам-правникам на магістерський рівень у підготовці до складання вступних випробувань:

«Цього року в порівнянні з попереднім змінилася структура вступних випробувань і тому оновилася структура марафону. Перше сесійне заняття стосуватиметься організаційних питань вступної кампанії загалом та ЄВІ/ЄФВВ як вступних випробувань зокрема».

За словами пані Тетяни, наступні сесії будуть присвячені конкретним компонентам ЄВІ/ЄФВВ: англійська мова, конституційне право, адміністративне право та адміністративне судочинство, цивільне право, цивільне процесуальне право, кримінальне право, кримінальне процесуальне право, міжнародне публічне право, міжнародний захист прав людини. 

«Фінальна сесія буде у форматі відповідей на питання учасників з усіма спікерами марафону. Такий формат сприятиме «зануренню» у підготовку й активному сприйняттю матеріалу. «Правничий марафон: ЄВІ/ЄФВВ 2023» – це чудова можливість для всіх охочих успішно підготуватися до вступу на магістерську програму зі спеціальності 081 Право!»

підсумувала Тетяна Лотиш.

Щоб взяти участь у марафоні, потрібно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/iCM7RhQ5w6PerGdi7