Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про освітні можливості для ветеранів говорили в Острозькій академії

15.02.2023

14 лютого в Національному університеті «Острозька академія» відбулося заняття в рамках сертифікатної програми «Соціальне менеджерство в середовищі ветеранів». Лекцію «Освітні можливості» провели Дмитро Шевчук, доктор філософських наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи НаУОА, а також Юлія Харчук – помічниця ректора з освітнього менеджменту, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту.

Дмитро Шевчук розповів про Острозьку академію, її історію та сьогодення, зокрема про інститути й факультети закладу, спеціальності, міжнародну співпрацю тощо.

Під час зустрічі Юлія Харчук розповіла про те, яким був світ і яким він є сьогодні, про навчання упродовж життя й основні компетентності для цього, формальну неформальну й інформальну освіту. Також спікерка зосередила увагу на особливостях вступної кампанії, специфіці освітніх програм, основних напрямах підготовки здобувачів в Острозькій академії.

«Острозька академія надає якісну вищу освіту учасникам бойових дій і членам їхніх сімей. Станом на сьогодні в університеті здобувають вищу освіту понад 160 студентів, які є дітьми учасників бойових дій. Близько 50 учасників бойових дій здобувають якісну вищу освіту саме у нашому цивільному ЗВО. Ми щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям, підтримуємо їх та їхніх рідних. Разом наближаємо перемогу на освітньому та інтелектуальному фронті!»,

підсумувала Юлія Харчук.

Консультація щодо вступу 2023:

  • (096) 170 25 00, julia.kharchuk@oa.edu.ua – Помічниця ректора з освітнього менеджменту Харчук Юлія Юріївна

 

Читайте також: