Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

«Рекреація – 2023» в Острозькій академії

13.06.2023

13 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася «Рекреація-2023». Під час заходу оголосили спортивні підсумки спартакіади «Здоров’я», яка відбувалася упродовж навчального року.

Ректор Острозької академії, доктор психологічних наук, професор Ігор Пасічник звернувся зі вступним словом:

«Рекреація» була найбільш радісним святом, спрямованим на відзначення успішного завершення навчального року. Студенти активно готувалися до участі. Ми планували «Рекреацію-2023», але зважаючи на події в нашій державі, не змогли її провести. Проте сьогодні зібралися, аби відзначити участь студентів у спартакіаді, бо це дуже важливо. Попри таку складну ситуацію в країні ви потужно, з ентузіазмом брали участь у спартакіаді. Вітаю вас, ви довели, що є справжніми спортсменами і спудеями Острозької академії».

Завідувач секції фізичного виховання, старший викладач кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання Геннадій Стадніков додав:

«Ми провели спартакіаду з 14 видів спорту. Дякую студентам за участь у змаганнях. Ми повинні бути зараз сильними, морально стійкими, бо це дуже важливо для нашої держави».

В.о. голови Братства спудеїв Альона Пиліпака відзначила студентів, які проявили активну участь у спортивному житті університету.

Після цього відбулася церемонія нагородження. Проректорка з навчально-виховної роботи НаУОА, докторка психологічних наук, професорка Руслана Каламаж вручила грамоти переможцям у змаганнях із таких видів спорту:

  • настільний теніс (хлопці) – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • настільний теніс (дівчата) – економічний факультет;
  • стрітбол – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • армреслінг (дівчата) – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • армреслінг (хлопці) – економічний факультет;
  • FIFA – Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарного менеджменту;
  • Counter-Strike – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • Dota – Навчально-науковий інститут міжнародних відносин та національної безпеки;
  • волейбол (дівчата) – Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарного менеджменту;
  • волейбол (хлопці) – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • баскетбол – економічний факультет;
  • бадмінтон (дівчата) – факультет романо-германських мов;
  • мініфутбол – Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського;
  • футбол – Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарного менеджменту.

«Рекреація» була завжди веселим, креативним, велелюдним святом. Незважаючи ні на що, ми успішно тримали освітній фронт, працювали на волонтерському фронті. Дякую українським захисникам за те, що можемо вчитися, мати такі традиційні заходи. Віримо в перемогу України, що наступний рік буде мирним і ми проведемо «Рекреацію», як і в минулі роки»,

зауважила Руслана Каламаж.

За підсумками змагань упродовж року Навчально-науковий інститут соціально-гуманітарного менеджменту посів третє місце. Економічний факультет посів другу сходинку. Першість здобув Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського. 

Наприкінці заходу Ігор Пасічник від імені всього ректорату подякував кафедрі громадського здоров’я та фізичного виховання НаУОА за організацію змагань.