Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії долучились до благодійних зустрічей для допомоги ЗСУ

13.01.2023

Студенти Національного університету Острозька академія долучились до всеукраїнського аукціону to.meet.for, у рамках якого відбуваються благодійні зустрічі зі студентами й відомими медійними особистостями. Мета – збір коштів на авто для евакуації поранених військових із зони бойових дій у Донецькій області.

Проєкт реалізується спільно з Українською студентською лігою, членом якої Братство спудеїв НаУОА стало в грудні 2022 року.

В.о. голови Братства спудеїв Альона Пиліпака зазначила: особливість аукціону в тому, що він є саме студентським, чим відрізняється від інших подібних благодійних ініціатив.

«Студенти пропонують із собою онлайн-зустріч. Що стосується дати, часу й місця, то також узгоджують самостійно зі своєї ініціативи й домовлености. Медійним особистостям пропонують онлайн-зустрічі»,

додала Альона Пиліпака.

За словами Альони Пиліпаки, також є лоти, спеціальні пропозиції, що характеризують студентів згідно з їхніми навичками, уміннями й захопленнями: вироби, фотосесія, вірш.

«Кожна велика чи маленька справа неабияк допомагає тим, завдяки кому можемо виконувати свій основний обов’язок – вчитися, тому ідея доєднання до проєкту була миттєвою. Так із кожним кроком ми ближче до перемоги!»,

підсумувала Альона Пиліпака.

Щоб взяти участь у благодійних зустрічах, потрібно зареєструватися за покликанням.

До слова, Братство спудеїв НаУОА також може долучитися до відбору медійних особистостей.