Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Педагогічні працівники Славутської гімназії підвищували кваліфікацію у співпраці з Острозькою академією

12.04.2023

Національний університет «Острозька академія», відповідно до отриманої ліцензії на провадження освітньої діяльності у сфері післядипломної освіти для осіб з вищою освітою з підвищення кваліфікації за спеціальністю 011 «Освітні, педагогічні науки» у галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» (наказ МОН (№81-л від 01.07.2021р.), продовжує співпрацю із закладами освіти України щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників.

У межах підписаного договору про співпрацю Національного університету «Острозька академія» та НВК «ДНЗ – ЗНЗ І ступеня, гімназія» м. Славути Хмельницької області педагогічні працівники закладу підвищували кваліфікації шляхом тренінгу на тему «Організація безпечного освітнього середовища в умовах невизначеності». Тренінг відбувся в межах програми підвищення кваліфікації «Організація психологічно-безпечного освітнього середовища».

Тренерка, старша викладачка кафедри психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» Єлизавета Тимощук зазначила:

«Педагогічна гнучкість забезпечує можливість швидкого вирішення широкого спектру професійних проблем під час освітнього процесу. За результатами сьогоднішньої зустрічі учасники тренінгу дізналися не лише теоретичні аспекти цього питання, а й спробували на практиці, які методи є найефективнішими для адаптації у складних умовах. Щиро вдячна за можливість долучитися до такого заходу».

Директорка гімназії Світлана Ліскова зауважила, що розпочалася дієва співпраця з Національним університетом «Острозька академія» в напрямку підвищення кваліфікації педагогічних працівників. За її словами, тренінг «Організація безпечного освітнього середовища в умовах невизначеності» у НВК відбувся в легкій і позитивній атмосфері.

«Дякуємо за мотивацію, нові ідеї, знання, якими пані Єлизавета поділилася, та практичні поради. З упевненістю підсумую: ми отримуємо не лише сертифікати, а і безцінний досвід, який реально наповнює новим змістом нашу щоденну педагогічну діяльність! Натхненно очікуємо продовження!»

підсумувала Світлана Ліскова.

Координаторка підвищення кваліфікації педагогічних працівників на базі Національного університету «Острозька академія», помічниця ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук зазначила:

«Острозька академія, надаючи якісні освітні послуги педагогічним працівникам закладів освіти, вкотре підтверджує статус унікального закладу вищої освіти – традиції, яка творить майбутнє! Ми з радістю ділимося своїми напрацюваннями з керівним складом й педагогічним колективом закладів загальної середньої освіти України під час підвищення їхньої кваліфікації. Острозька академія – це якість освіти крізь досвід століть. Шановні педагоги! Долучайтеся до наших програм підвищення кваліфікації. Удосконалюймося разом! Дякуємо ЗСУ! Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті».

Детальніше про програми підвищення кваліфікації за покликанням https://www.oa.edu.ua/ua/osvita/pidvishhennya_kvalifikacii/