Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Едуард Балашов взяв участь у засіданні проєкту «UK-Ukraine Twinning»

12.10.2023

11 жовтня помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Національного університету «Острозька академія», професор Едуард Балашов взяв участь у засіданні представників українських університетів у межах виконання проєкту «UK-Ukraine Twinning». Ця програма спрямована на розвиток співпраці між українськими й британськими університетами.

Під час засідання обговорювали стан співпраці між українськими й британським університетами на кінець другого року реалізації програми «UK-Ukraine Twinning» та нові напрями й перспективи її подальшої інтенсифікації.

Організатором зустрічі стала компанія «Cormack Consultancy Group», із якою Острозька академія налагодила довготривалу успішну співпрацю. 

«Ми пишаємося тісною співпрацею з найкращим університетом Великобританії – Університетом Сент-Ендрюс, який зовсім нещодавно посів перше місце в рейтингу найкращих університетів одночасно за версіями газет «The Times» та «Guardian» University Guide 2024, вперше випередивши Оксфорд і Кембридж у рейтингах цих двох найвідоміших британських видань. Радіємо з динамічної співпраці НаУОА з Університетом Сент Ендрюс, налагодженої у межах проєкту «UK-Ukraine Twinning». Сердечно вітаємо колег із Сент-Ендрюса й бажаємо подальших успіхів!»,

зазначив Едуард Балашов.

«Щиро вітаємо випускницю Острозької академії Оксану Вавренчук із новою посадою Assistant Director of the Twinning project у Cormack Consultancy Group і пишаємося її досягненнями. Також вітаємо п. Олександра Смирнова з призначенням на посаду директора цієї ж програми, сподіваємося на подальшу співпрацю і запрошуємо представників Cormack Consultancy Group відвідати Острозьку академію»,

підсумував Едуард Балашов.