Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели семінар для молодих викладачів

11.09.2023

11 вересня викладачі, які цього року долучилися до академічної спільноти мали змогу відвідати семінар «Організація освітнього процесу в НаУОА». Помічник ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти Катерина Якуніна ознайомила присутніх з основними політиками та засадами діяльності викладача Острозької академії, системою забезпечення якості освіти та принципами дотримання академічної доброчесності. Проректор з науково-педагогічної роботи Дмитро Шевчук розповів про інформаційні системи НаУОА, які використовуються у навчальній, науково-методичній та організаційній роботі викладачів.

«Острозька академія має розроблену систему політик, які стосуються освітньої та наукової діяльності, систему забезпечення якості освіти. Також у нас досить високий рівень діджиталізації управлінських процесів. Саме тому важливо ознайомити нових науково-педагогічних працівників з принципами роботи в нашому університеті. Відтак, кожного року ми проводимо подібні семінари, де презентуємо основні політики, які повинні викладачі враховувати в своїй роботі, а також розповідаємо про особливості функціонування наших інформаційних систем»,

зазначив Дмитро Шевчук, проректор з науково-педагогічної роботи.

«Проведення подібних заходів для нових викладачів є традиційним для ОА, що сприяє ефективнішому залученю науково-педагогічних працівників до освітнього процесі, а також полегшує їх адаптацію в новому професійному середовищі»

Катерина Якуніна, помічник ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти