Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії Оксана Уколова очолила Лігу студентів Асоціації правників України

11.09.2023

За результатами виборів на XIII Правничій Асамблеї посаду Голови Ліги студентів Асоціації правників України посіла студентка 4-го курсу Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, клініцистка ЮК «Pro bono» НаУОА Оксана Уколова.

«Я подала свою кандидатуру на цю посаду, бо ще з 1-го курсу долучилася до Ліги студентів Асоціації правників України. За ці чотири роки взяла участь у багатьох масштабних проєктах і водночас зрозуміла, як можу оптимізувати роботу спільноти. Сподіваюся, що з моєю командою зможемо втілити грандіозні задуми упродовж року, зокрема налагодити плідну міжнародну співпрацю»,

зазначила Оксана Уколова.

Вона додала, що спільнота Острозької академії не тільки привчає до відповідальності свідомого навчання, але й надихає прикладами успішних випускників.

«Я обирала навчальний заклад, звертаючи увагу не тільки на відсутність корупції, але й на високу студентську активність. Саме Острозький осередок Ліги студентів АПУ був і є досі одним із найбільших і найактивніших, що дало мені можливість відчути єдність спільноти й додаткову мотивацію працювати. Також гарною традицією було те, що студенти Острозької академії ставали координаторами Північноукраїнського регіону, це теж відповідальна посада. Сподіваюся, що ми будемо продовжувати розвивати правничу спільноту, зокрема у плідній співпраці з Острозькою академією»,

підсумувала Оксана Уколова.

Щиро вітаємо Оксану Уколову з цією перемогою і бажаємо подальших успіхів та нових досягнень!