Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії взяли участь у заході «Міжсекторальний діалог щодо залучення молоді як публічних управлінців у Рівненській області»

12.05.2023

11 травня студенти Національного університету «Острозька академія» взяли участь у міжсекторальному діалозі щодо залучення молоді як публічних управлінців у Рівненській області, організованому Рівненським регіональним центром підвищення кваліфікації спільно з Міжрегіональним управління НАДС у Волинській та Рівненській області за підтримки Департаменту освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

Метою заходу є обговорення можливостей залучення молоді до публічної служби для покращення ефективності роботи органів державної влади й органів місцевого самоврядування.

«Студенти Острозької академії охоче долучилися до заходу «Міжсекторальний діалог щодо залучення молоді як публічних управлінців у Рівненській області», який проходив у рамках міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд». Це чудова можливість для них отримати інформацію про функціонування публічної служби; дізнатися про навички, необхідні для успішної кар’єри в цій сфері, а також поставити питання практикам тощо. Студенти нашої Alma mater активні, сповнені енергії і розширюють свій кругозір із метою формування власної кар'єрної траєкторії»,

зазначила голова Комісії з питань якості освіти, помічниця ректора зі стратегічного розвитку та забезпечення якості освіти Марія Матвійчук.