Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії провела тренінг на тему «Ядерна зброя»

14.02.2023

10 лютого здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Громадське здоров'я» Національного університету «Острозька академія» Альона Підволоцька провела тренінг на тему «Ядерна зброя» у ДУ «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

Також під час заходу спікерка ознайомила учасників із професією-викликом - фахівець із громадського здоров'я.

Більше інформації про тренінг можна дізнатися за покликанням: https://www.facebook.com/mocdc.mk.ua/posts/pfbid0wcCE8peb2RpTgseFAQj9Hvchs41vXYMKMProFiCp3W8A8wnLzrsx2LazcRmBSPt6l

До слова, студенти ОП «Громадське здоров’я» проводять такі тренінги з профілактичною та профорієнтаційною метою. Також під час таких заходів вони розповідають про особливості й переваги навчання на спеціальності 229 Громадське здоров’я в Острозькій академії.

Детальніше про освітню програму на сайті для вступників Абітурієнт ОА: https://vstup.oa.edu.ua/specialnosti/gromadske-zdorovya

Фото

Фото з сайту ДУ «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України»