Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася презентація спеціальності 013 Початкова освіта

10.05.2023

9 травня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася презентація спеціальності 013 Початкова освіта.

Докторка психологічних наук, професорка кафедри психології та педагогіки НаУОА, гарантка освітньої програми «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови» Галина Гандзілевська розповіла про особливості навчання на цій ОПП:

«Педагогічна освіта є досить цінною. Завдяки їй можна не тільки працювати в освітніх закладах, але створити приватну школу, центр. Одна з цінностей Острозької академії – збереження традицій та опора на традицію, яка розвиває інновацію. Тому ми з повагою ставимося до тих традиційних методів, які працюють, але водночас розвиваємо нові. Навчаючись в Острозькій академії студенти познайомляться з різними інноваційними методами, які зможуть використовувати як у професійній діяльності, так і для особистого життя. Унікальна наша програма й тим, що ми навчаємо розвиватися разом з учнями, робимо акцент на психічне здоров’я».

Кандидатка педагогічних наук, старша викладачка кафедри української мови і літератури Зоя Столяр додала:

«Для педагога важливо не просто дізнатися про особливості роботи з дітьми певного віку, методики навчання тощо, а насамперед вміти це все застосувати. Для цього наша програма передбачає значну кількість практики. Важливо й те, що до освітнього процесу викладання дисциплін ми постійно залучаємо педагогів-практиків, які мають змогу й бажання ділитися секретами педагогічної майстерності, особливостями роботи педагога зі студентами».

Наприкінці зустрічі керівниця профорієнтаційного корпусу та Консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії Софія Лозюк розповіла про етапи вступу на спеціальність 013 Початкова освіта.

Детальніше про освітню програму на сайті для вступників Абітурієнт ОА: