Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

До відома студентів, викладачів та співробітників

09.03.2023

З приводу випадку, що трапився ввечері 07 березня 2023 року в гуртожитку № 10, повідомляємо:

Національний університет «Острозька академія» не той заклад, у якому буде толеруватися увімкнення будь-якого російськомовного музичного продукту. Адміністрація не мала і не має наміру залишити цей випадок без належної реакції. Пам’ятаємо, що зараз відбувається війна не лише на об’єктивному рівні, вона відбувається на рівні ментальному.

Інформуємо про наші дії і рішення на сьогодні:

  1. Після появи інформації у соцмережах адміністрація університету звернулася з заявою до правоохоронних органів для перевірки вчинених студентом дій і надання їм правової оцінки.
  2. Адміністративні рішення університет прийматиме після висновків правоохоронних органів.

Ми дякуємо нашим студентам за їхню громадянську позицію, які не допустять будь-яких проявів «руського міра», де б то не було - в академічних чи позаакадемічних стінах.