Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії розпочалася сертифікатна програма «Психологія саморегульованого навчання»

09.05.2023

У рамках виконання проєкту Жана Моне «Саморегульоване вивчення гібридних загроз і європейської безпеки / Self-Regulated Studies of Hybrid Threats and European Security» в Національному університеті «Острозька академія» 8 травня розпочалася сертифікатна програма «Психологія саморегульованого навчання».

Лекторка Оксана Матласевич – докторка психологічних наук, доцентка, завідувачка кафедри психології та педагогіки.

«Участь у програмі забезпечить українським студентам розуміння основних принципів саморегуляції в навчанні й поведінки в умовах гібридних конфліктів і війн. Отримані знання й навички стануть у нагоді для усвідомлення психологічних особливостей особистої поведінки й протидії в умовах небезпеки та гібридних загроз, ефективного психологічного аналізу поточної ситуації в глобальному світі»,

зазначила Оксана Матласевич.

До слова, проєкт Жана Моне «Саморегульоване вивчення гібридних загроз і європейської безпеки / Self-Regulated Studies of Hybrid Threats and European Security» спрямований на просування європейських принципів побудови міцного й безпечного порядку шляхом використання нових форм і методів комунікації та створення чіткого бачення європейської системи безпеки для цільових аудиторій.