Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулася зустріч юрисконсульта Тетяни Лотиш зі студентами Острозької академії

08.03.2023

8 березня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася сесія питань&відповідей із юрисконсультом, викладачкою кафедри цивільно-правових дисциплін Тетяною Лотиш.

Пані Тетяна зауважила, що доволі часто студенти звертаються в юридичний відділ з типовими питаннями щодо стипендій, можливості переведення, оплати за навчання тощо. 

«Також бувають ситуації, коли здобувач не знає, що, наприклад, належить до категорії осіб, які мають право на отримання соціальної стипендії чи знижки на проживання в гуртожитку. Щоб студентам було легше орієнтуватися в цих й інших правових аспектах, ми провели такий захід. Учасники мали можливість як залишити питання попередньо, так і безпосередньо під час зустрічі. Вважаю, що це хороша можливість покращити взаємодію зі студентами, акцентувавши увагу на їх можливостях, правах й обов'язках»,

зазначила Тетяна Лотиш.

Під час зустрічі спікерка розповіла про актуальні юридичні питання освітнього процесу, права й пільги тощо.

Враженнями поділилася студентка 4 курсу спеціальності 081 Право Дарина Возняк:

«Зустріч із Тетяною Василівною дуже інформативна та цікава. Мені як студентці було важливо почути відповідь на своє запитання й поділитися досвідом. Такі зустрічі є важливими».