Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія підписала меморандум про співпрацю із ГО «Junior Achievement Ukraine»

07.09.2023

7 вересня між економічним факультетом Національного університету «Острозька академія» та ГО «Junior Achievement Ukraine» було підписано меморандум про співпрацю.

Junior Achievement Ukraine — неприбуткова громадська організація, член всесвітньої мережі JA Worldwide, яка пропонує безкоштовні навчальні програми з підприємництва та економіки для молоді. Їхні програми містять інформацію та практичні завдання, що навчають фінансової грамотності, готують до підприємницької діяльності та допомагають визначитись із майбутньою професією.

У рамках документу передбачено:

  • розборку та втілення навчальних та інформаційних програм та курсів, різноманітних проєктів, спрямованих на підвищення рівня фінансової грамотності та підприємницької освіти , 
  • проведення спільних заходів, 
  • спільна розробка та втілення навчальних програм, курсів та проєктів з підвищення кваліфікації педагогічних, наукових і науково-педагогічних працівників, 
  • створення можливостей щодо надання стипендій, разових заохочень, тощо.