Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Виїзна бізнес-школа Острозької академії в Оженинському ліцеї №2

08.02.2023

7 лютого виїзна бізнес-школа НаУОА успішно відбулася в Оженинському ліцеї №2 Острозької міської ради Рівненської області.

Тренери, докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри фінансів, обліку і аудиту НаУОА Ольга Дем'янчук і помічниця ректора з освітнього менеджменту, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук розповіли учням про підприємництво й особливості реалізації бізнес-ідеї, гнучкість прийняття управлінських рішень.

Після теоретичного блоку здобувачі освіти 10-11 класів, поділившись на команди, розробляли власні бізнес-ідеї, презентували їх, здійснили SWOT-аналіз свого закладу освіти.

«Щиро дякуємо здобувачам освіти за креатив, дирекції закладу пані Ользі Леонтіївні Коваль і Людмилі Миколаївні Гузь за багаторічну плідну співпрацю! Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті. Далі буде...»,

зауважила Юлія Харчук.

«Шановні викладачі, Юліє Харчук й Ольго Дем’янчук! Дякую вам за вашу плідну співпрацю з нашим закладом освіти Оженинським ліцеєм №2, за проведені вами заняття! На мою думку, Виїзна бізнес-школа Національного університету «Острозька академія» справді необхідна для наших старшокласників, щоб вони змогли отримати на заняттях досвід у цій сфері. Хочу виокремити саме роботу викладачів, як висококваліфікованих педагогів, які проводили заняття дуже якісно і з максимальною ефективністю. Уся робота не була дарма і вважаю, що кожен зі школярів отримав знання, які зможе використати в майбутньому. Саме такі викладачі є ключем до якісної освіти! Переконана, що ми спільно зможемо зреалізувати ще не один цікавий та актуальний проєкт!»

підсумувала директорка ліцею Ольга Коваль.

Для участі у Весняній бізнес-школі в Острозькій академії реєструйтеся за покликанням: https://forms.gle/hCiSV6RMVaGcxtYt7

Детальніше про освітні програми на сайті для вступників Абітурієнт ОА:

 

Читайте також:

Відео

Відео "Відгук директорки й здобувачів Оженинського ліцею №2 про виїзну зимову бізнес-школу"

Фото