Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відсвяткували тиждень Навчально-наукового інституту права

06.10.2023

У Національному університеті «Острозька академія» упродовж 2-6 жовтня тривали святкування, присвячені Дню юриста й тижню Навчально-наукового інституту права імені І. Малиновського.

Понеділок розпочався з урочистої церемонії відкриття святкування, під час якої звучали привітання директорки інституту Ольги Балацької та представників студентського самоврядування.

“Право - це мистецтво добра і справедливості, тому традиційно в перший тиждень жовтня ми відзначаємо тиждень Навчально- наукового інституту права. Ми пишаємося нашими правниками, такими креативними, розумними, добрими. Можливо, ми не зможемо цього тижня повноцінно проводити заходи, адже щодня маємо непоправні втрати, але ми повинні пам'ятати, що насамперед є людьми. Дуже цінно те, що заходи, які ви організовуєте, є благодійними і спрямованими на допомогу Збройним Силам України. Тож зичу вам сил, натхнення й наснаги”,

зауважила директорка Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Ольга Балацька.

Також відбулося нагородження кращих студентів за активну участь у житті й розвитку Інституту. Наприкінці заходу викладачі подарували студентам торт.

Упродовж усього дня тривала благодійна ярмарка, де всі охочі могли придбати смаколики, приготовані студентами власноруч.

У соціальних мережах спудеї запустили флешмоб, у межах якого студенти публікували найщасливіші моменти зі свого студентського життя й розповідали, за що вони люблять свій інститут.

Заврешився цей день проведенням LESCу (Legal English Speaking Club) на тему “Кваліфікація кримінальних правопорушень”, де всі охочі могли поспілкуватися англійською мовою й висловити свої думки.

У вівторок Острозький осередок Ліги студентів Асоціації правників України провів благодійну мафію, а вже ввечері студенти організували співанку.

У середу спудеї проявили свої знання у сфері музики, відвідавши інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?».

У четвер провели благодійний вечір від Інституту права. На ньому відбувся розіграш лотів, які передала 35-а бригада морської піхоти 137-го окремого батальйону морської піхоти й жива музика від гурту “Чінь Чопа” . У цей вечір усі присутні змогли провести в колі позитивних людей, мали можливість виграти в лотереї і зробити добру справу, задонативши на Збройні сили України!

Також відбувся квест від студентської правничої організації ELSA Ostroh з метою ознайомити студентів з історією, фактами та географією ELSA Ukraine. 

До участі в завершальному заході тижня долучилася Тетяна Мусіюк, начальниця Острозького відділу Здолбунівської окружної прокуратури Рівненської області. Вона поділилася професійним досвідом і розповіла більше про правову систему для першокурсників.

Цьогоріч заходи в межах тижня права були благодійними. Завдяки активній участі студентів вдалося зібрати 32 000 гривень. Ці кошти будуть передані 35-їй бригаді 137-го окремого батальйону морської піхоти як прояв нашої підтримки й вдячності за їхню важливу службу.