Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся онлайн-вебінар «Вступ на магістратуру - 2023»

07.07.2023

6 липня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся онлайн-вебінар «Вступ на магістратуру - 2023». Спікерки – Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка Приймальної комісії, а також Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів. На захід зареєструвалося понад 30 учасників зі всіх областей України.

Під час зустрічі спікерки розповіли про магістерські програми в НаУОА; особливості цьогорічного вступу; реєстрацію електронного кабінету вступника; подачу заявки в електронному кабінеті вступника; тезові рекомендації щодо написання мотиваційних листів.

«Абітурієнти ОА - найкращі! Успішний вступ 2023 на омріяні освітні магістерські програми Острозької академії гарантований за умови активної участі в наших вебінарах. Адже консультування під час вебінарів - це унікальна додаткова можливість отримати покрокові інструкції та відповіді на питання щодо створення електронних кабінетів, реєстрації на співбесіду з іноземної (англійської) мови, фахові вступні випробування зі спеціальностей, ЄВІ та ЄФВВ, особливості подання заяв і зарахування на бюджет чи контракт. Дякуємо ЗСУ! Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті!»

зазначила помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка Приймальної комісії Юлія Харчук.

Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів зауважила:

«З упевненістю можу сказати, що цьогоріч маємо вмотивованих, розумних, цілеспрямованих вступників на магістерські програми. У дружній атмосфері на цьому вебінарі ми поговорили про алгоритм вступу, написання мотиваційних листів, реєстрацію на співбесіду й фахові вступні випробування. Також абітурієнтам мали можливість поставити будь-яке запитання членам приймальної комісії, на які ми радо відповіли».

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096) 899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!