Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулося вручення сертифікатів слухачам підготовчих курсів до вступу до Острозької академії

06.06.2023

Підготовчі курси до вступу до Національного університету «Острозька академія» є одним з найвпливовіших методів комунікації викладачів та абітурієнтів.

Співпраця з майбутніми студентами закладу є визначальною рисою НаУ «Острозька академія»: здобувачі освіти старших класів можуть не лише гарно підготуватися до складання НМТ, а й познайомитися з викладачами, частково поринути в життя закладу, навчитися працювати в умовах справжнього студентства, чим полегшити собі адаптацію до університету в майбутньому.

Цьогоріч слухачі над вивченням предметів працювали з такими викладачами:

  • історія України (Наталя Матвійчук);
  • математика (Іванна Лукашук);
  • англійська мова (Катерина Єсіпова та Марія Ківачук);
  • українська мова та література (Софія Лозюк).

Опісля завершення цього семестру сертифікати отримали 28 слухачів з 11 областей України, зокрема: Рівненської, Закарпатської, Чернівецької, Черкаської, Житомирської, Запорізької, Херсонської, Хмельницької, Львівської, Дніпропетровської та Волинської областей. Варто зазначити, що деякі слухачі продовжили навчання ще з минулого семестру, адже для них сподобалася атмосфера та рівень викладання.

Співпраця зі слухачами не завершується після того, як вони отримали сертифікати про проходження підготовчих курсів. Успішно пройдені курси гарантують першочергове зарахування на контрактну форму здобуття вищої освіти на будь-яку спеціальність НаУ «Острозька академія», а також у разі вступу на спеціальність 013 «Початкова освіта» отримання додаткових 10 балів до конкурсного балу. 

Фінальна зустріч зі слухачами, викладачами та керівницею курсів відбулася 6 червня 2023 року в онлайн-форматі. Випускники курсів подякували наставникам, обговорили подальший вступ, поділилися враженнями про підготовчі курси. Викладачі також висловили свою вдячність і поділилися настановами щодо написання іспитів та вибору спеціальності.

Керівниця підготовчих курсів, помічниця ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук зазначила:

«Любі слухачі, ми щиро вітаємо вас із завершенням навчання на підготовчих курсах НаУОА. Наші викладачі поділилися з вами неоціненним багажем знань, який ви будете застосовувати як під час складання НМТ, так і здобуття вищої освіти у ЗВО. Попереду вас чекає успішна Вступна кампанія–2023 в ході якої ми будемо вашою інформаційною підтримкою 24/7, Інавгурація – 2023 та студентське життя, яке, ми впевнені, ви проведете з найкращими враженнями. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та навчатися. Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті».

Софія Лозюк, викладачка української мови, керівниця профорієнтаційного корпусу та консультаційного центру для абітурієнтів приймальної комісії, сказала слухачам:

«Я була неймовірно рада працювати з вашою групою. Мене завжди тішили ваші запитання, цілком логічні та правильні, ваші обговорення тем, цікаві історії, якими ви зі мною ділилися протягом цього часу. Ви стали мені вже справді рідними за цей час. Однак наша співпраця на цьому не завершується, адже попереду Вступна кампанія − 2023, яка, я переконана, буде для вас усіх ще одним черговим досягненням у житті. Ми не прощаємося! Бажаю гарного складання НМТ й ще кращого вступу».

Слухачка підготовчих курсів Яна Цісарук, здобувачка освіти Старокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8, поділилася враженнями:

«Лиш за семестр навчання на курсах ОА, я зрозуміла, що Острозька академія − місце, де я не просто думаю навчатись, а це місце де я бажаю це робити. Також я дуже хочу подякувати викладачам курсів, з якими я займалась, адже саме вони доклали усіх зусиль для того, щоб я покохала цей заклад. Велике спасибі їм і за те, що допомогли покращити рівень своїх знань, а особливо дякую за ту величезну кількість світлих, теплих та яскравих емоцій, котрі я отримувала впродовж цих курсів».

Дорогі випускники підготовчих курсів! Пам’ятайте, що Острозька академія – це університет здійснення ваших найсміливіших мрій!

Бажаємо вам успішного вступу на омріяні освітні програми!

 

Отримати онлайн-консультування ви можете:

  • за телефонами Приймальної комісії - (097) 553-74-10 та Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80
  • написавши нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами: