Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулося онлайн-засідання консорціуму проєкту «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам»

05.10.2023

Представники відділу міжнародних зв’язків Національного університету «Острозька академія» та помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу, професор Едуард Балашов взяли участь у черговому робочому засіданні представників університетів-учасників консорціуму проєкту Erasmus Capacity Building in Higher Education «WARN - Академічна протидія гібридним загрозам» (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP). 

Засідання відбулося 4 жовтня у форматі онлайн-зустрічі. Учасники вкотре обговорили перебіг виконання проєкту WARN, який реалізовується в Україні, Фінляндії, Португалії, Франції та Естонії. 

Учасники консорціуму проаналізували плани на останній рік виконання проєкту, зміст і розклад тренінгів для викладачів щодо проблематики, яка стосується гібридних загроз, кібербезпеки тощо.

Нагадаємо, головною метою проєкту WARN є синхронізація наукової й прикладної активності в протидії гібридним загрозам представників провідних українських ЗВО з їхніми колегами з країн ЄС та НАТО, а також використання європейського досвіду для навчання українських студентів.

Більше інформації про проєкт «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)» читайте за покликанням: https://warn-erasmus.eu/