Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Майстер-класи й тренінги для здобувачів Шепетівського коледжу ПДТАУ від викладачів економічного факультету Острозької академії

05.04.2023

4 квітня здобувачі 3 курсу Шепетівського коледжу ПДАТУ спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли активну участь у майстер-класах і тренінгах викладачів економічного факультету Національного університету «Острозька академія».

Докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри фінансів, обліку і аудиту Ольга Дем‘янчук під час тренінгу «Фінансове шахрайство та як себе убезпечити в умовах війни» розкрила сутність шахрайства й розповіла здобувачам про види фінансового шахрайства, шахрайські схеми у період дії воєнного стану, надала поради як убезпечити себе від цього. 

«Досвід – це дорога школа, але дурні ні в який інший спосіб не можуть навчитися, як каже Бідний Річард – бо вірно, що ми можемо дати пораду, але не можемо дати поведінки», - пише у своїй книзі «Біографія» Бенджамін Франклін. У час, коли ми користуємось соцмережами, безготівковими розрахунками, онлайн-покупками, різними видами банківських і небанківських послуг, маємо бути фінансово обізнаними, щоб убезпечити себе від зловживань фінансових шахраїв. Цінно превентивно знати дії фінансових шахраїв, щоб не потрапити у їх тенета. Саме цією інформацією мали можливість поділитись із здобувачами»,

зауважила Ольга Дем‘янчук.

Докторка економічних наук, професорка кафедри фінансів, обліку і аудиту Наталія Мамонтова провела для здобувачів майстер-клас на тему «Вартість грошей у часі та її використання в обліковій роботі».

«З радістю поділилася із слухачами власними знаннями й практичним досвідом, зокрема практичними ситуаціями, у яких використовуються фінансові розрахунки й дисконтування. Дякую здобувачам за активну участь в розгляді та обговоренні важливих питань»,

зазначила Наталія Мамонтова.

Помічниця ректора з освітнього менеджменту, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, обліку і аудиту Юлія Харчук під час тренінгу «Ефективне рішення – інвестиція в успішне майбутнє!» розповіла здобувачам про освітні можливості НаУОА, інвестицію у здобуття якісної вищої економічної освіти як основу щасливого й матеріально забезпеченого майбутнього.

«Стів Джобс зауважував, що «задоволення життям і його сенс приносить тільки наявність мети. Саме вона сприяє поліпшенню здоров'я, довголіттю, а також надихає Вас у важку хвилину». Дорогі здобувачі! Бажаємо Вам досягти своєї мети! Бути успішними та реалізувати свої найсміливіші мрії!»

підсумувала Юлія Харчук.

Тренери висловлюють щиру вдячність адміністрації коледжу за співпрацю, ЗСУ за можливість студентів здобувати освіту й запрошують обдаровану, креативну молодь до активної участі у Весняній бізнес-школі НаУОА, яка відбудеться 28 квітня в очному форматі.

Реєстрація учасників обов’язкова: https://forms.gle/hCiSV6RMVaGcxtYt7

Національний університет «Острозька академія» – університет реалізації мрій чекає на вас!

Детальніше про освітні програми на сайті для вступників Абітурієнт ОА: