Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Звіт про волонтерську діяльність Острозької академії під час війни – на сайті медичного коледжу Ягеллонського університету

03.04.2023

На сайті медичного коледжу Ягеллонського університету, партнера Острозької академії, одного з найпрестижніших університетів Польщі нещодавно опублікували звіт про волонтерську діяльність НаУОА з початку повномасштабного російського вторгнення. Тепер про волонтерство Острозької академії дізнаються ще більше країн Європи і світу. 

Детальніше можна прочитати за покликанням.

Довідково:

Острозька академія розпочала співпрацю з медичним коледжем Ягеллонського університету ще у 2019 році, а нещодавно між закладами було підписано угоду про науково-академічне й культурне співробітництво на 2023-2027 роки. 

У рамках угоди передбачається:

  • обмін викладачами для проведення лекцій, семінарів, презентацій тощо;
  • обмін науковими кадрами для проведення спільних наукових досліджень, участі у спільних наукових конференціях тощо;
  • обмін дидактичними та навчально-методичними матеріалами, іншими виданнями;
  • організація спільного навчального процесу та освітніх програм за схожими спеціальностями;
  • обмін студентами (стажування, практики, студентські конференції, програми мобільності тощо);
  • здійснення спільних студентських/професорських наукових досліджень;
  • проведення заходів щодо розробки спільних навчальних видів діяльності з можливістю видачі дипломів обох закладів.

«Щиро дякуємо за співпрацю заступнику директора Медичного коледжу проф. Томашу Бохенеку і розраховуємо на плідну співпрацю в майбутньому»,

підсумував доктор психологічних наук, професор, помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА Едуард Балашов.