Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії оголошено конкурс на отримання гранту імені Іллі Орлова

01.12.2023

З метою вшанування пам’яті  Іллі Орлова, студдекана економічного факультету (2022-2023н.р.) оголошується грант на покриття вартості семестрового навчання для студентів економічного факультету, а саме здобувачів першого (бакалаврського) й другого (магістерського) рівнів освіти.

Грант можуть отримати студенти економічного факультету Острозької академії, які навчаються на контрактній формі, а також:

  • мають високі досягнення в навчанні (середній бал за навчання 83 і вище);
  • беруть активну участь в громадському житті університету;
  • беруть активну участь в роботі органів студентського самоврядування;
  • мають активну громадянську позицію або займаються волонтерською діяльністю.

Заповнити аплікаційну форму можна до 10 січня 2024 року цим покликанням.

Ілля Орлов навчався за ОПП “Економічна кібернетика” спеціальності 051 Економіка. З перших днів навчання проявив лідерські якості, вміння організовувати та згуртовувати навколо себе одногрупників, а тому був обраний старостою групи. Активна участь Іллі Володимировича не лише в освітньому процесі, а й в культурно-масових, спортивних та інших заходах, які проводились як на факультетському рівні, так і на загально університетському, дали можливість йому проявити свої найкращі командні якості як члена студентського академічного братства економічного факультету.

У 2022 році Орлова Іллю було обрано головою студентського академічного братства економічного факультету. Покладені на нього функції він виконував сумлінно з повною віддачею, заряджаючи позитивом та ентузіазмом усіх студентів економічного факультету. За його каденції спільнота студентів-економістів згуртувалася для покращення навчального середовища та реалізації суспільно-корисних проєктів, що наближують перемогу. Усестороння діяльність Іллі, яка супроводжувалася виконанням покладених на нього адміністративних обов’язків, ніяким чином не завадила навчанню, де він стабільно та успішно здобував хороші результати.

Ілля Володимирович був виваженим у рішеннях, справедливим у вчинках, відповідальним до поставлених завдань, вимогливим, добрим та надійним другом. Внаслідок трагічного ДТП загинув 20 вересня 2023 року.

Найрідніші люди хочуть, аби студенти економічного факультету відчували підтримку Іллі і сьогодні.

Чорно-білий вічний стяг – економіка в серцях!