Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької академії відвідали з екскурсією Культурно-археологічний центр «Пересопниця»

01.06.2023

1 червня студенти спеціальностей «Національна безпека», «Право» та «Політологія» відвідали з екскурсією Культурно-археологічний центр «Пересопниця». Ця екскурсія в умовах повномасштабної збройної агресії Російської Федерації проти Української держави набула особливого значення в національно-патріотичному вихованні студентів Острозької академії.

Студент 4-го курсу спеціальності «Національна безпека» Леонід Ленко зазначив:

«Хочу подякувати Острозькій академії за організацію поїздки до Культурно-археологічного центру «Пересопниця». Поїздка допомогла відволіктися від буденності й навчання. Містечко Пересопниця виявилося доволі мальовничим, а екскурсія – цікавою. Досить приємним доповненням стала поїздка до Тунелю кохання. Подорож була душевною та залишила багато приємних спогадів».

Студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Олена Псалтира зауважила:

«Це була незабутня подорож у часі. Неймовірний досвід, що змусив переживати дивовижну історію та легенди цих місць. Час, коли я перебувала в Пересопниці, був захопливим. Найбільше мене вразила розповідь про історію Пересопницького Євангелія. Екскурсія в Тунель кохання перенесла нас у чарівну атмосферу. Із самого початку входу до тунелю виникала ілюзія занурення в казковий світ. Загалом подорож була дуже цікавою».

Студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Валентина Сакалюк додала:

«Було справді цікаво, весело. Побільше б таких поїздок».

Студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Ніка Удодик наголосила:

«Дуже сподобалася поїздка! Атмосфера чудова, гарно провели час і було цікаво. Дякуємо організаторам».

Студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Софія Савчук підсумувала:

«Дякую організаторам поїздки! Ми цікаво провели час, дізналися багато нового й корисного. Дуже сподобалося, можна було б повторити».