Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія співпрацюватиме з Університетом Маямі (Оксфорд)

06.06.2023

1 червня помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Національного університету «Острозька академія», професор Едуард Балашов провів онлайн-зустріч із мером м. Оксфорда п. Білом Снейвлі; керівником кафедри юстиції і суспільних студій, виконавчим директором Центру демократії ім. родини Менардів доктором Джоном Форреном, а також директором навчальних програм бакалаврського рівня Центру навчання Університету Маямі в Огайо доктором Томасом Міско.

Під час зустрічі обговорювали питання налагодження довготривалої співпраці між університетами, що буде взаємно вигідною й корисною для обох сторін. Узгодили подальші кроки щодо визначення пріоритетних напрямків співробітництва, процедуру підписання міжуніверситетського договору про співпрацю.

«Дякуємо колегам з Університету Маямі за плідну дискусію. Готуємо пропозиції щодо можливих напрямів співпраці в рамках виконання стратегії інтернаціоналізації НаУОА. Упевнені, що співпраця Острозької академії та Університету Маямі в Огайо буде довготривалою і взаємно корисною для обох сторін»,

зазначив Едуард Балашов.

До слова, Університет Маямі – державний дослідницький університет в Оксфорді, штаті Огайо. Заснований у 1809 році і є другим найстарішим університетом в Огайо, десятим найстарішим державним університетом у Сполучених Штатах. У сучасному університеті навчається понад 24 тисячі студентів. Університет Маямі надає гуманітарну освіту; пропонує понад 120 програм бакалаврату й понад 60 програм магістратури в межах своїх 7 шкіл і коледжів у галузі архітектури, бізнесу, інженерії і гуманітарних наук.