Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії презентували магістерську програму «Культурологія: проєктна діяльність»

02.06.2023

1 червня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася презентація магістерської програми «Культурологія: проєктна діяльність». Модерувала захід Ольга Німець – старша лаборантка кафедри філософії та культурного менеджменту, випускниця спеціальності 034 Культурологія.

Під час презентації слухачі дізналися про унікальність і практичність програми, її актуальні дисципліни, можливості працевлаштування тощо.

«Це єдина освітньо-професійна програма в Україні, навчаючись на якій, ви отримаєте досвід написання грантових заявок, прослухаєте курси з HR-менеджменту та SMM»,

зазначила Ольга Німець.

Також на зустрічі були присутні студенти заочної форми навчання другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Культурологія: проєктна діяльність», які поділилися своїми враженнями про навчальний процес в НаУОА, розказали про практичний досвід написання грантових проєктів й унікальність цієї освітньої програми. 

«Програма є дуже сучасною, а її структура – надзвичайно цікавою. У ній враховані всі запити освіти»,

зауважила Юлія Родіна.

«Практичний компонент ОПП «Культурологія: проєктна діяльність» дуже потужний»,

додала Євгенія Родіна.

«Під час навчання ми отримуємо актуальну інформацію з написання, складання грантових заявок. Дізнаємося про сучасні тенденції, напрями із сфери. Це дуже важливо»,

підсумувала Поліна Бадаква.

Також студенти відзначили, що позитивним аспектом було залучення практиків зі сфери проєктної діяльності до викладання й консультування щодо написання грантових заявок.

Детальну інформацію про вступ на освітньо-професійну програму «Культурологія: проєктна діяльність» можна дізнатися за покликанням: https://vstup.oa.edu.ua/specialnosti/kulturologiya-proektna-diyalnist