Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Анна Щерба стала переможницею премії «СМІЛИВІ»

31.08.2022

У Міжнародний день молоді у м. Львів відбулась перша церемонія нагородження молоді «СМІЛИВІ». Мета цієї церемонії – подяка молоді, яка незважаючи ні на що змінює країну та себе на краще.

Переможницею у номінації «Ментальне=важливе» стала студентка Острозької академії спеціальності «Журналістика» Анна Щерба. Вона є засновницею ГО «ЕТ СЕТЕРА», що займається проєктами неформальної освіти для молоді, та менеджеркою топ-3 стартапу соціального бізнесу України за версією Social Impact Award.

Анна розповідає: 

«Я дізнавалася про нагородження випадково, коли у розпалі був наш проєкт «Skills Camp». Після чергового робочого дня я йшла додому і думала про те, що це остання можливість заповнити заявку і вже по дорозі це робила. 

Коли дізналася, що виграла, то здивувалася. Бо думала, що, можливо, у мене замало досвіду, і я не очікувала, що можу перемогти. Спробувала, мені відгукнулося. 

Мені було дуже сумно, що не вдалося приїхати на церемонію у Львів. Хоча не жалкую, бо в ці дні було заплановане активне таборове дійство у Skills Camp. Цей час, у який відбувалася церемонія, провела тут, у академії, реалізовуючи один із проєктів, за який мені цю нагороду і дали».

До слова, проєкт має чотири номінації для нагородження: наука та бізнес, волонтерство, громадська діяльність, а також культура та мистецтво. У цих номінаціях були нагороджені 20 найактивніших молодих людей.